1.9 jtd opinie

. z ogromna uwaga wczytuje sie w te opinie o stilaczu poniewaz sam jestem zainteresowany kupnem tego ciekawego autka. Jezdzilem dwoma (1. 9 jtd 115 i 140km) i. Stilo z silnikiem 1. 9 jtd 115 km dostępne jest w dwóch odmianach wyposażenia-Active i Dynamic. Silniki wysokoprężne rodziny jtd mają doskonałą opinię. Gruntownie zanalizowaliśmy 12 recenzji Użytkowników Cokupić. Pl o Alfa Romeo 156 Sedan 1. 9 jtd 110km, umieszczonych w serwisie w ciągu 15 ostatnich miesięcy.

Fiat Brava 1. 9 jtd-1055 opinii, 645 raportów spalania, 15 ofert używanych, dane techniczne, nasze testy, cennik, galerie. Alfa Romeo 156 1. 9 jtd 1999: Opinia kierowcy na temat modelu. Ocenie podlega m. In. Silnik, skrzynia biegów, niezawodność, zużycie paliwa i inne. 27 Maj 2010. Alfa Romeo 1. 9 jtd-opinie-pytanie zadane przez użytkownika portalu MotoSOS. Pl. Jeżeli znasz odpowiedź na pytanie Alfa Romeo 1. 9 jtd. 4 Paź 2009. Proszę o opinię Alfa Romeo 156 1. 9 jtd. Dyskusje o motoryzacji. Fiat Doblo 1. 9jtd opinie. Witajcie Obecnie mam punto z silnikiem diesla, ale poszukuje kolejnego auta trochę większego, takiego w którym w razem potrzeby . Na rynku wtórnym Alfa Romeo ma kiepską opinię– postrzegana jest jako. Dużo zależy od wyboru silnika, bo np. Diesel 1. 9 jtd nie jest . renault laguna II· podoba mi się: Wbrew powszechnej opinii Laguna… Wybrane dane techniczne Fiat Croma Dynamic 1. 9 jtd Multijet.
Nie chce inego auta jak zmienie to na model 159 kombi» pełna opinia. • Alfa Romeo 156 sedan 1. 9 jtd 105km 105km 2001r. 200 000km. 2010-02-23. Rozpórka Alfa Romeo 147 1. 9 jtd w kategorii Motoryzacja/Układ zawieszenia i kierowniczy/Rozpórki i stabilizatory. Lancia Lybra 1. 9 jtd/2. 4 jtd-opinie-Grupy dyskusyjne-Lancia Lybra 1. 9 jtd/2. 4 jtd-opinie.
Moja opinia. Czesc mam prosbe jesli ktos z was posiada lancie lybre sw z silnikiem 1. 9jtd bardzo prosze o informacje posiadam ja od 2 dni i potrzebuje.

Silnik: 1. 9 jtd 85km. Rocznik: 2000. Przebieg: 130000 km. Czyli jest bez turbo i kompresora, ma komory wirowe a nie wtrysk bezpośredni tak jak jtd. 156 sportwagon 1. 9 jtd najwieksze mankamenty? jakie spalanie? dyskusja na grupie Alfisti-Ciekawia mnie wasze opinie i spostrzezenia.
Zobacz inne Sprzęgła, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. 2 opinie. koŁo zamachowe valeo 836013 Fiat: stilo 1. 9 jtd 115 km, sprawdź w sklepie. 5 Paź 2007. Dodajmy, że 156 z najsłabszym, 105-konnym silnikiem 1. 9 jtd (mocniejsze. Nawiasem mówiąc, ze względu na fatalną obiegową opinię o Alfach. Komentarze-Motoryzacja w interia. pl-z obciążeniem i włączoną klimą! Trasa Czechy-Bydgoszcz. Prędkość 100-do 120 max. Jakieś pytania? Oceny samochodów Alfa Romeo 156 sedan 2003-2006 diesel 1910 1. 9 jtd Impression 1910/115km– opinie o samochodach Alfa Romeo 156 sedan 2003-2006 diesel 1910 . Forum poświęcone samochodom Fiat Punto. Porady, opinie i ciekawe informacje. Diesel 1. 9jtd 92tys. Przebiegu. Do tej pory czytalem w internecie niezbyt pochlebne opinie o fiacie punto, ze zawieszenie siada, ze alternator pada. 15 Paź 2009

. Alfa Romeo 156 1. 9 jtd (140) Sportwagon-Dane techniczne· Wyślij emaila do znajomego· Szybkie drukowanie· rss. Pełna opinia. • Alfa Romeo 156 sw 1. 9 jtd 116km 2002r. 110 000km. 2008-08-15. Ogólna ocena: 8. » pełna opinia. • Alfa Romeo 156 sportwagon 1. 9 jtd 115km. Termostat Stilo, Doblo, Multipla, Bravo/1. 9 jtd. Tanie zakupy tylko z Radar. Pl! 16 Paź 2008. moto] Alfa 156 1. 9jtd ~2001-opinie. Mój tato przymierza się do zmiany auta i wpadła mu w oko taka w. w. Alfa.
Ostatnio dodane opinie: Opis, Alfa Romeo 1. 9 jtd 140 km. Pochodzenie, Europa. Nadwozie, sedan. Alfa Romeo 156 Crosswagon 1. 9 jtd 16v, kombi. W związku z tym, zacząłem się z ojcem zastanawiać, czy turbo z 1. 9 jtd 105km gdzie turbina nie ma. o v-tech słyszałem same dobre opinie a o Goduli nie. Fiat Marea/Marea Weekend Weekend 1. 9 jtd-316 opinii, 273 raporty spalania, dane techniczne, nasze testy, cennik, galerie.

18 Paź 2009. 2. 4 20v (170km), 1. 9 jtd (80km), 1. 9 jtd (115km) dostępne w trzech. 1. 9 multijet kombi 120km. Włodek. Odpowiedz. Popieram opinię.

Oceny i opinie kierowców o modelu Fiat Stilo-sprawdź awaryjność, koszty eksploatacji. Wersja: Dynamic 2005. Silnik: 1. 9 Diesel 150 km jtd Multijet 16v . Silnik 1. 9 jtd jest duży i ciężki, co wpływa na pogorszenie własności jezdnych i wzmożone zużycie. Forum-opinie i porady użytkowników.

Fiat Stilo 1. 8i 16v, 1. 9jtd, 2. 4i 20v 9/01-> nr części oryginalnej 46783546). 0 opiniidodaj opiniędodaj do listy. 0. 00 pln idź do sklepu.

Oceń lub przeczytaj opinie o Fiat Punto. Zobacz co sądzą inni o tym modelu. Używane samochody już nie będą dla. Punto 1. 9 jtd. Opinię dodał: anonim. Fiat Multipla 1. 9 jtd 2004-Dane techniczne, galeria, opinie. Fiat Multipla 1. 9 jtd 2004-115 km, 175 km/h, 1910 ccm, skrzynia biegów manualna.
22 Kwi 2010. Zobacz opinie użytkowników o samochodzie Fiat Stilo. Fiat Stilo Kombi. Silnik: 1. 9 jtd, 115 km Rocznik: 2003. Przebieg: 144000 km.
Fiat Stilo 1. 9 jtd-klima-bdb stan! 1. 9 2003 r. kolor samochodu: Dodaj opinie na forum. zapraszamy na jazdĘ prÓbnĄ tym stilo 1. 9 jtd 115km! Kup tuyau avant silencieux fiat punto ii 1. 9 jtd 99-06-600 w kategorii Auto. Opinii równy 257 Ikona turkusowej gwiazdki za wynik opinii od 100 do 499. Przejrzyj opinie o Sprzedającym. Kliknij Kup Teraz, aby kupić przedmiot natychmiast. « powrót. alfa romeo 156 (932) 1. 9 jtd 16v 140 km 2002. 11-2005. 09. Prosze o opinie Marea z silnikiem 1. 9 td-v10. Pl-Prosze o opinie. z tego co słyszałem (bo sam mam wersję 1. 9 jtd, a to" trochę" co innego) nie są.

Przejrzyj opinie o Sprzedającym. Kliknij Kup Teraz, aby kupić przedmiot. aukcja dotyczy tylko chŁodnicy wody i klimy do alfa romeo 159 1. 9 jtd. Wystaw opinię, komentarz, obelgę Nick: wystaw komentarz: samochod, fiat, punto, jtd, sporting Fiat Punto 1. 9 jtd. Type: 4/5s hbk, Number of doors: 3. Opis produktu; Opinie (0); Powiązane produkty; Dodatkowe materiały. Komplet filtrów do Fiata Stilo 1. 9jtd wszystkie modele wyprodukowane do 12/2002.
Opinie Fiat Bravo i 1. 9 jtd 105 km Ocena kierowcy Opinie o Twoim aucie. Poznaj opinie na temat samochodu Fiat Bravo i 1. 9 jtd 105 km.

Sprzedam fiat punto ii 1. 9 jtd 85km 5-cio drzwiowy, rok produkcji 2003, przebieg 104 tys. Opinie o Fiat Punto· Usługi motoryzacyjne i transportowe.

Podmodel: 1. 9 jtd 110. Moc silnika w km: 110. Moc silnika w kw: 81. Testy, opinie opakowania kartonowe opakowania kartonowe Porsche SuperCup Porsche. Alfa romeo 147 1. 9 jtd 8v (74/85 kw) 09/2000-03/2003. alfa romeo 156 1. 9 jtd 11/2002-Opinie pozytywne: 3. Opinie neutralne: 0. Opinie negatywne: 1. O-Filtr oleju lancia lybra (Fiaam) 1. 9jtd (Eng. ar32302 (105hp) Białystok Model: lybra Podmodel: 1. 9jtd (Eng. ar32302 (105hp) Pojemność silnika wl: 1. 9.

Pasek rozrządu alfa romeo 156 (bosch). Model: 156; Podmodel: 1. 9 jtd Berlina, Sport Wagon [932]; Moc silnika w km: Komentarze i opinie. Brak komentarzy
. Opinie Stilo popsuły liczne wpadki związane z usterkami. Mam służbowego Fiata Doblo 1. 9 jtd. Przejechał 100 tys i nic sie nie zepsuło. 12 Lip 2010. Lancia Lybra 1. 9 diesel rok produkcji 2000, auto sprowadzone w bdb stanie, podgrzewane fotele. Lancia Lybra 1. 9 jtd 105km 1. 9 diesel 2000r. Zobacz opinie użytkowników· Zobacz średnie ceny używanych.

Brava-1. 9 jtd 105, 105, 12. 98-10. 01. bravo-1. 9 jtd 105. marea Weekend-1. 9 jtd 105, 105, 04. 99-marea Weekend-1. 9 jtd 110, 110, 01. 01- Opinia: 1. 9 jtd 2004, obecnie ma 178tyskm, Wyprawy do Bułgarii i do Angli to pestka tym autkiem! w minionym roku była awaria obudowy na przegubie. Poczytaj opinie o modelach alfa romeo. Wrażenia z jazdy: Auto prowadzi się dobrze, super trzyma się drogi, silnik (1. 9 jtd) jest dynamiczny i oszczędny. Fiat multipla 1. 9 jtd 02r sprzĘŁo kompletne. zderzak a6 c6 4f0 grill halogeny pod xenon i pdc. nissan primera p11 gt 96-99 skrzynia biegÓw. Zobacz opinie o Fiat Stilo hatchback 5 drzwiowy. Fiat Stilo 1. 9jtd Schumacher 1910/140km. Hatchback 3 drzwiowy, generacja: 2004-2006, diesel, poj.