1.7 isuzu opinie ubywa płynu



19 Lut 2010. Wykluczona jeżeli ubywa płyn chłodniczy to moze. Duzo wiecej. Prosze o opinie czy to rowniez jest silnik Isuzu? Wyniki o astra 1 7 diesel isuzu, szarpania opel astra 1. 7 diesel corsa b 1. 5td. Zew-wew no i w okresie letnim mało mi ubywa płynu chłodzącego borygo a w zime. Bo co użytkownik, to opinia. Z" doświadczenia" wiem jednak, że opiniom. Astra i-który silnik Isuzu 82kM czy oplowski 68kM? Witam. Mam na oku astrę i z 96r. Olej w zbiorniczku plynu chlodzacego astra 2 1. 7 dti. Oleju w silniku nie ubywa. Silnik pracuje rowno i oszczednie. Odpowiedz. Treść: Podpis:

Aby wyrazić swoją opinię na temat tej usterki kliknij na/. Płyn chłodniczy ubywa bardzo sporadycznie. Przebieg 222 tyś. Ogólnie jestem zadowolony. panowie nie mam pojecia jak wy jeŻdzicie ja na swoim 1. 7 isuzu mam 850 000 tys.

Czytałem wiele opinii na temat tego samochodu i stwierdzam, że jest wręcz. Pan z serwisu)-Czy ubywa płynu w układzie chłodzenia? Tak samo 1. 7 dti (chyba takie oznaczenie miały) isuzu montowane w Oplach jeszcze w okolicy 2000.

ChcĘ kupiĆ opla astrĘ 2 z 2004 roku czekam na opiniĘ o samochodzie. Witam o jakiegoś czasu zauważyłem że ubywa mi płynu w zbiorniczku pompy wspomagania a w garażu. Zapala się czek w astrze 1. 7dti Isuzu rocznik 2003 (1). Astra 2 1. 7 dti opinie. Czytalem juz duzo w archiwum i mam tkie wnioski 1. Blacha lipa (to. Ubywa płyn chłodniczy w 406: Mam Peugeota 406, 1998r.

Początkowo byłem sceptyczny-\" Jak wlanie płynu może zastąpić remont? \" Przeczytałem w internecie wiele opinii o ceramizerach i postanowiłem spróbować (w.
13 Kwi 2010. Ciekawe jak stwierdził, że płynu już nie ubywa. Pierwszy turbodiesel (Astra 1. 7 td niestety z silnikiem Opla-nie Isuzu 1. 7 tds), problemy z chłodzeniem. Do opinii na forach podchodziłbym z dużym dystansem. Od właścicieli słyszałem same dobre opinie (nawet w porównaniach do np. Wkładał juz ktos głowice do 1. 7 Isuzu (tego starego 82 ps) od astry g 1. 7. Ktory silnik diesla 1. 7 dti czy 1. 7cdti bedzie mniej awaryjny, bardziej. Ale: nie ma oleju w płynie chłodzącym-nie ubywa płynu chłodzącego-w zbiorniku. 19 Sty 2010. Głowica bo ubywa płynu silnik na chodzie cena+ opłaty do negocjacji. 1. 7 d silnik isuzu w aucie zostalo wymienione: Rozrzad głowica.

Zobacz opinie o samochodzie. Pod lupą gazety Anonse-Opel Vectra b. Jakie usterki się zdarzały: wyciek z pompy wodnej, wycieki plynu wspomagania/nieszczelne przewody/. Dlaczego ubywa uleju w silniku? Nie ma żadnych wycieków (suchutki silnik i. Ogólne wrażenia z jazdy: z 1. 7td isuzu super sprawa.

Jakis klopot z uszczelka pod glowica-ubywa plynu chlodniczego a nie widac. Od paru miesiecy jestem wlascicielem Asterki 2002 1. 7 DTi. Mechanik powiedzial, ze jest to isuzu, na silniku jest napisane Opel. Druga znana mi firma o której mam opinie dobrą to Sserwis (http: www. Sserwis. Pl) ale ta firma . Zaczęło mi lecieć z góry chłodnicy nałączeniach-problem że płynu ubywa ok 1.
Plynu chlodniczego ubywa ale jakies 0. 5 litra w roku. w modelach po 1989 roku montowano tez silnk 1. 7 ze skrzynia 5-biegowa. Moc ta sama ale moment 125Nm. Zwija sie az milo. Niestety jest to silnik nie oplowski tylko isuzu. Słyszałem opinie że to uszczelka pod głowicą ale oleju nie ubywa wcale więc nie.
Bardzo prawdopodobne:, jeżeli ubywa płynu. a może posiadasz jakąś dokumentację w formie. Jaki akumulator powinienem założyć do Opla Astry 1. 7d 94r. Po przejechaniu ok 500 km byłem miło zaskoczony, ponieważ oleju ubyło mi zaledwie 2. w moim przypadku, jestem posiadaczem Alfy Romeo 33 1. 7 16v Qv po tuningu. Wyniki z hamowni w pełni potwierdzają opinię właściciela pojazdu i. Awaria wentylatora chłodnicy spowodowała, że zagotowałem płyn chłodniczy co. Silnik działa w 100% sprawnie, mało pali, dobrze ciągnie, nie przegrzewa się nawet w największych upałach i korkach, płynu chłodniczego nie ubywa.

Panowie nie mam pojecia jak wy jeŻdzicie ja na swoim 1. 7 isuzu mam 850 000 tys. Atriplex: słyszałem opinie mechnika na temat tego, że silnik bierze olej. Tylko plynu hlodniczego borygo. Jest nie duzy, plynu tez niewiele ubywa w.
Oleju nie ubywa, przy wymianie paska rozrządu (90tyś) zdjęty był i założony nowy, ale nic nie było. Opel Vectra b 1. 7 tdi isuzu czy Seat Cordoba 1. 4?

. 1. 7td isuzu których posiadaczem byłem mniej lub bardziej szczęśliwym. Nie zgadzam sie z opinia Rafała facet nie wie co mówi vw Passaty to sa auta nie. Co to jest nie mily zapach spalin i zauwazylem ze troszku ubylo oleju. Koroduje spryskiwacz tylniej klapy i płyn cieknie sobie na zamki ktore sa z.
Powiem że jest to silnik TDi niemiecki nie isuzu. Przez 3 lata eksploatacji były robione następujące rzeczy: Zaobserwowałem nieznaczne, ale jednak ubywanie płynu chłodzącego. Wychodzi. Temat: Która pompa wtryskowa jest lepsza do 1. 7d. No i oczywiscie jakie sa opinie uzytkownikow? Warto. Corsy 1997 1, 7 diesel Isuzu. Googlalem ale nic szsczególnego nie. w tej kwocie możesz znaleźć Corsę b 1. 7 d, która i może nie jest demonem prędkości ale jest. Nigdy nie miałem dieselka, więc szukam opinii na temat tego silnika. Ubylo ci plynu chlodzacego. To moze oznaczac ze masz przedmuchana. Citroen Saxo ma opinię mało awaryjnego. a części i naprawy Cytrynek wcale nie. Niezbyt popularny jest też motor wysokoprężny produkcji Isuzu 1. 7 ctdi.

Poszla uszczelka pod glowica-sprawdz czy nie ubywa Ci plynu chlodniczego. Nie napisałem, że rozważam dti 1. 7, bo mój znajomy ma silnik isuzu 1, 7 i to. Ogolne, ale interesuja mnie opinie osob doswiadczonych-gdzie kupic?
1. 7 td isuzu. Freeeks, widze, ze czytasz pomiedzy wierszami. By wjechac na hamownie zobaczyc co tam sie dzieje hmm. a potem jak koni ubylo czyscic egr. Chlodnicy i o tym zeby pilnowac plynu-wniosek ze mowa bylo o chlodnicy. Tak autorytatywne opinie wygłasza ktoś, kto jeszcze trzy miesiące temu. . Codzienie patrzylem na plyn i nic ani kropelki nie ubywalo za tu patrze wczoraj. Ogólnie-bardzo pozytywne opinie poprzedniego własciciela auta. Mam problem z uciekajacym plynem chlodniczym w ciagu 2 tygodni uciekolo mi ok. Nie bez kozery najlepsze silniki Diesla w Oplach to 1. 7 Isuzu. Model 1. 7. Panowie nie mam pojecia jak wy jeŻdzicie ja na swoim 1. 7 isuzu mam 850 000 tys. Ostateczność. Atriplex: słyszałem opinie mechnika na temat tego, że silnik bierze olej. 1, 6 8v olej ubywa dość szybko. Dolewam go i dolewam. " And IIG" widze że masz wodę zamiast płynu hamulcowego w układzie=] Nawet jeśli.

24 Mar 2010. Płynu chłodniczego ubywa, a najgorsze jest to że chyba się ładuje do silnika [tzw. Masło na korku, ale to moja opinia i tym się nie. Model: vectra b i escort mk6. Silnik: 1. 7td isuzu i dohc 1. 8. Rocznik: 1996+ 1993. Postów: 580. Domyślnie Re: mk7] Wyciek płynu chłodniczego.

Takich cudownych rzeczy. a jak sa to raczej dotycza silnika isuzu. Około 99 zrobiłem nią około 380. 00o km ale miałem wersję 1. 7 d bodajże 60 albo 65 kucy. Od jakiegos czasu wydawalo mi sie, ze ubywa plynu chlodzacego w zbiorniczku. Pomimo nie najlepszej opinii (lecą" pierdoły" typu. Temat: Grzanie swiec 1. 7td Isuzu Ktos z kolegow przerabial taki problem? hamulcowym, stopnia wcisniecia pedalu hamulca (na wypadek wycieku plynu). Znów ubyło" gazu" to sprężarka może się załączać, zle czujnik ciśnienia w. z dobrych opinii moge stwierdzic, ze wersja 1, 5 w miare przyzwoicie jezdzi (12.

Swego czasu toyota wypuściła jakąś partię corollek 1. 7 d-silnik z. Czytalem opinie forumowiczów i widze że nie każdy wie o czym pisze a jak pisze to bzdury. a jak zmieniałem płyn, to wystarczyło 5l mimo, że spuściłem cały płyn. Wymianami oleju (czyli co 10-11 tyś km) nie ubywa ani kropli: one:
Od wymiany do wymiany oleju-nic nie ubywa, płynu do chłodnicy również nie ubywa, zimą odpalał. Opel Corsa c 1. 7 dti 2001r 5 drzwi· opel kadet poj. 1. 6i. Citroen Xsara Picasso 1. 7 l (model 12/99 i pozniejszy). Temat: Wymiana płynu hamulcowego i chłodzącego. Zawsze mozna. ' 83), ktorym po kazdej zimie ubywalo do 2% masy wlasnej: Prosiłbym o opinie na temat tych aut. Które wybralibyście? Isuzu 393. Daewoo 411. Kia 432. Land Rover 472. Panowie nie mam pojecia jak wy jeŻdzicie ja na swoim 1. 7 isuzu mam 850 000 tys. Atriplex: słyszałem opinie mechnika na temat tego, że silnik bierze olej. Mi ubywa od wymiany do wymiany co 10000tys do05do09l ale do 5-6 tys go nie ubywa. " And IIG" widze że masz wodę zamiast płynu hamulcowego w układzie. Mnie do przeglądu trochę ubyło, ale bez tragedii (miałem 1/4 pomiędzy min a max). Mam pytanie odnośnie elektrycznych podgrzewaczy płynu chłodzącego. Temat: Rover 45 2l Tdi, proszę o opinię iDT? Myślałem, ze 45-tki to były tylko Tdi. KrzychuDTL, diesel Isuzu to zwykły td z wtryskiem pośrednik do komory.

Na selenii 20k jednak oleju ubywa. Dlatego zastanawiam się co wlać podczas. Opinie o tym aucie. Nie znam ososbiscie zadnego włąściciela, jedynie salony. Plyn hamulcowy na nowy, towniez glykol jezeli jest stary, ten ostani ma sens. Na dodatek wlasnej roboty, zadnego tam przerabianego Isuzu. Mam astrę ii 1. 7dti i prawdopodobnie mam problemy z egr chciałbym go. Po złożeniu wszystkiego, zalaniu płynu zabrałem się za odpowietrzanie wszystkimi. Słyszałem opinie, że możną je stosować zamiennie bez najmniejszego problemu. Sprężanie ok oleju nie ubywa przepływomierz sprawny zawór egr sprawny. Astra, z silnikiem isuzu 1. 7td a przeplywu pradu nie sprawdzalem. Każdy wie że świecąca kontrolka odblokowanego hamulca ręcznego oznacza mało płynu itp. 6 Mar 2010. Posiadane auto: Opel Astra g Kombi 1. 7 dti 2002r. Jeżeli ubywa ci płynu ze zbiorniczka to zaprzestaj jazdy, gdyż jest prawdopodobieństwo.
6 Mar 2010. Jeżeli ubywa ci płynu ze zbiorniczka to zaprzestaj jazdy, gdyż jest. Go być więcej? niektóre opinie są takie iż płyn wyparowywuje pod.
Niestety nie wiem jak robia bo znam tylko jedna opinie na ich temat(. Silnik nie przegrzany, plyn chlodzacy nie ubywal-rozrzad zrobiony 15kkm. Temat: Astra 1. 7d Problem z odpalaniem i brak mocy. To tak przy okazji dla zainteresowanych wymianą regulatora napięcia w astrze f z silniczkiem isuzu. 31 Maj 2010. panowie nie mam pojecia jak wy jeŻdzicie ja na swoim 1. 7 isuzu mam 850. Płyn chłodniczy ubywa bardzo sporadycznie. Przebieg 222 tyś. Wyciek płynu chłodniczego przy włączonym ogrzewaniu (brak jakich kolwiek plam pod. Jeszcze tego nie zdiagnozowałem ale przy wyłaczonym ogrzewaniu nic nie ubywa. Czytałem opinie że to jakiś traktor, muł itp-codziennie zawstydzam tym autem wielu. Nissan Primera 1. 7. 2001. 14 999 pln. Volkswagen Golf 1. 5.